Slim parkeren

Slimme parkeersensoren voor de zakelijke markt

Abstracte parkeergarage met omhooglopende weg

Bij EG2 begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd als het gaat om parkeerbeheer. En het faciliteren van elektrische voertuigen. Daarom bieden wij geavanceerde slimme parkeersensoren die uw parkeerbeheer naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om parkeergarages, bedrijfsterreinen of openbare parkeerplaatsen, onze sensoren bieden waardevolle inzichten en functionaliteiten om uw parkeerprocessen te optimaliseren.

Auto's aan de lader

Ontdek de voordelen van slimme parkeersensoren voor de zakelijke markt

Real-time parkeergegevens

Onze slimme parkeersensoren verzamelen real-time gegevens over de beschikbaarheid van parkeerplaatsen. Zo kunnen bestuurders snel en gemakkelijk vrije parkeerplekken vinden, wat zorgt voor een efficiënte doorstroming en de zoektocht naar een parkeerplaats minimaliseert.

Geleiding naar laadstations

Voor bedrijven die elektrische voertuigen faciliteren, zijn slimme parkeersensoren een waardevol hulpmiddel om bestuurders snel en gemakkelijk naar vrije laadstations te leiden. Dit vermindert de wachttijd en maximaliseert het gebruik van uw laadinfrastructuur.

Real-time bezettingsniveaus

Met onze sensoren heeft u inzicht in de bezettingsniveaus van uw parkeerfaciliteiten. Zo kunt u de beschikbare ruimte beter benutten. U kunt bijvoorbeeld bepaalde parkeerzones reserveren voor specifieke doelgroepen of prioriteit geven aan elektrische voertuigen.

Geautomatiseerde rapportage

Onze slimme parkeersensoren bieden geautomatiseerde rapportage en analysemogelijkheden. U krijgt inzicht in parkeerpatronen, bezettingsgraden en andere belangrijke statistieken. Met deze gegevens kunt u weloverwogen beslissingen nemen én uw parkeerfaciliteiten continu verbeteren.

Intelligente integraties

Onze slimme parkeersensoren kunnen naadloos worden geïntegreerd met andere systemen en platforms, zoals uw bestaande parkeermanagementsysteem of mobiele applicaties. Dit maakt het eenvoudig om parkeerinformatie te delen met uw klanten of medewerkers.

Geparkeerde auto's in een garage

Optimaliseer uw parkeerbeleid met EG-2

Investeer in de toekomst van parkeerbeheer met de slimme parkeersensoren van EG-2. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze oplossingen voor de zakelijke markt en hoe we u kunnen helpen uw parkeerprocessen te verbeteren en elektrische voertuigen efficiënt te faciliteren.