EG2 en energiemaatschappijen

De CVi is een klantgerichte oplossing voor de energiesector

EG-2 Zonnepanelen

In de komende jaren gaan circa 7 miljoen huishoudens van het gas af. Zij gaan over op andere bronnen voor verwarming, warm water en koken. Ook andere duurzame maatregelen zoals isolatie en zonnepanelen worden steeds belangrijker

EG-2 klanten

Een aantrekkelijke oplossing voor uw klanten

  • 0% CO2, volledig gasloos
  • Voor nieuwbouw en vervanging
  • Hoge kwaliteit: levensduur van 25 jaar
  • Consumentenprijs aantrekkelijk
  • Past op bestaande infrastructuur
  • Gebruikersvriendelijk

De CVi is een Nederlandse innovatie. Ontwikkeld vanuit de visie dat de energietransitie voor iedereen betaalbaar moet zijn.

Als energiemaatschappijen staat u voor de uitdaging om de energietransitie vorm te geven. Dit zorgt niet alleen voor uitdagingen, maar biedt ook kansen.
Uitgangspunt binnen de energietransitie is dat een goed werkende markt zorgt voor innovatie en scherpe prijzen. Concurrentie zorgt ervoor dat marktpartijen nieuwe producten en diensten ontwikkelen tegen zo laag mogelijke kosten. Waarbij de eindgebruiker een belangrijke spil is.

Met een aantrekkelijke consumentenprijs is de CVi een uniek alternatief om uw klanten te bieden in de stap naar verduurzaming.

Als energiemaatschappijen zoekt u slimme manieren om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Gebruikerservaring en betrouwbare dienstverlening maken het verschil. Met de CVi biedt u klanten gemak en een hoog kwaliteitsniveau. Het onderhoud is minimaal en de verwachte levensduur van 25 jaar maken de CVi een betrouwbare unit.

EG-2 innovatie cvi

De CVi is een unieke Nederlandse innovatie. De CVi is het alternatief voor de warmtepomp en hybride-oplossingen.

Als de ruimte of infrastructuur andere oplossingen niet mogelijk maakt is de CVi de voor de hand liggende stap naar verduurzaming.

EG-2 Aerial Almere duurzaam

Meer weten over de CVi?

Vraag persoonlijk advies aan voor uw project. We zien uit naar een duurzame samenwerking.