EG2 en installatiebedrijven

Een nieuwe klimaatvriendelijke productoplossing voor installatiebedrijven: de CVi

EG-2 installatiebedrijven vloerverwarming

In korte tijd moet de maatschappij overschakelen van fossiele energiebronnen naar duurzame bronnen. Dit is een complexe opgave en vraagt om specifieke kennis en vakmanschap
op verschillende gebieden. Door de energietransitie komt de installatiebranche veel meer op de voorgrond te staan. De installateur krijgt een belangrijkere rol. Opdrachtgevers willen in eerste instantie gebouwen die duurzaam zijn. Pas daarna denken ze na over wat voor pand er omheen komt. Daardoor hebben installateurs steeds vaker de regie.
Om de energietransitie van de gebouwde omgeving te realiseren zijn veel technische oplossingen mogelijk.

EG-2 3d huis

Welke oplossingen zijn er en op welk gebied kunt u als installatiebedrijf ontwikkelen?

Met de CVi kiest u voor een unieke Nederlandse innovatie. De CVi is het alternatief voor de warmtepomp en hybride- oplossingen.

Als woningbouwbeheerder, installateur, onderhoudsmonteur of adviseur is kennis vereist. De techniek stelt nieuwe eisen aan monteurs. Niet alleen voor het ontwerpen en installeren van systemen, maar ook voor het in bedrijf stellen, onderhouden én oplossen van storingen. De CVi is een gebruiksvriendelijk product met een verwachte levensduur van 25 jaar.

EG-2 installatie

De voordelen van de CVi

  • Past op bestaande infrastructuur
  • Eenvoudige installatie
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Consumentenprijs aantrekkelijk
  • Direct toepasbaar in bestaande woningen
  • 0% CO2, volledig gasloos
  • Geen additionele ventilatie-unit nodig

De CVi is eenvoudig te installeren. We willen bijdragen aan het leveren van kwaliteit en veiligheid voor het plaatsen van de CVi. Daarom bieden we trainingen aan specifiek voor installatiebedrijven.

Meer weten over de CVi?

Vraag persoonlijk advies aan voor uw project. We zien uit naar een duurzame samenwerking.